Разберете повече за кралицата на Великобритания, благодарение на вълнуващата едноименна

...
Разберете повече за кралицата на Великобритания, благодарение на вълнуващата едноименна
Коментари Харесай

`Децата на кралица Виктория` тази вечер по Viasat History

Разберете повече за кралицата на Англия, с помощта на вълнуващата едноименна поредност по Viasat History. Тя демонстрира живота на кралица Виктория, персоналните ѝ взаимоотношения със брачна половинка ѝ принц Албърт и деветте им деца.

Кралица Виктория и принц Албърт имат буен брак, само че историците настояват, че домашният им живот е бил полесражение зад затворените порти. Разпростираща се в продължение на 60 години, фамилната сага споделя за операции, спорове, оскърбление, прочувствено изнудване и трескавите опити на децата на кралица Виктория да се измъкнат от хватката на своята преобладаваща майка. Поредицата се базира на писмени свидетелства и фотоси, оставени от фамилията, с цел да възкреси техните характери и комплицирани взаимоотношения.

" Децата на кралица Виктория " стартира във вторник, 7 август, от 22:00 по Viasat History.



Ден по-късно, на 8 август от 20:00, Viasat History ще ни придвижи и към друга кралска фамилия с " Последното пътешестване на Романови ".

След съветската гражданска война през февруари 1917 година, съветският цар Николай абдикира. Филмът е изключителна равносметка за трагичната орис на цялото царско семейство до гибелта им през юли 1918 година

Вижте драмата, която се разпростира в хода на историческите събития от февруарската и Великата октомврийска гражданска война до края на Първата международна война и кървавата съветска революция.

Защо толкоз всесилен държател е зарязан от всички, в това число от своя братовчед, британския крал Джордж? Ленин ли е изиграл персонална роля за това развиване? Наистина ли убийството е било единственото решение? Век по-късно, последните седмици от живота на Романови припомнят за изгубването на огромните европейски монархии.



Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР