Разберете как да използвате замразен лимон за лечение на тумори,

...
Разберете как да използвате замразен лимон за лечение на тумори,
Коментари Харесай

Разберете как да използвате замразен лимон за лечение на тумори!

Разберете по какъв начин да употребявате замразен лимон за лекуване на тумори, диабет и затлъстяване!

Лимоните се считат за най-алкалния плод и поради безбройните здравословни преимущества и неповторим усет и мирис, те са неразделна част от разнообразни предписания. Лимонът е чудесно средство за детоксикация на тялото, само че когато го изстискате той губи доста от питателните си субстанции и огромна част от лековитите си свойства.

От друга страна, замразяването на лимона е отличен вид. Лимоновата кора съдържа съставки, които укрепват имунната система и предлага голям брой здравословни свойства, като контролиране на холестерола, попречване на рак, лекуване на бактериални инфекции и заличаване на паразити и червеи.

Ползи за здравето:

– Превенция на астма

– Борба с възпаленията

– Детоксикация на бъбреците и черния дроб

– Подобряване на имунната система

– Намаляване на високото кръвно налягане

– Елиминиране на нездравословни бактерии

– Лечение на меланхолия и стрес

– Борба с рака

Лимоновият сок съдържа високи дози витамин С, а кората е доста ефикасна при елиминирането на токсините от тялото. Изследванията демонстрират, че лимоновата кора в действителност съдържа от 5 до 10 пъти повече витамини от самия сок.

Преди няколко десетилетия учените изследваха резултата от лимона при лекуването на рак. Те разкрили, че тези плодове изкореняват злокачествените кафези при няколко типа рак, в това число рак на белия дроб, рак на гърдата и дебелото черво.

Най-доброто при лимоните е, че те отстраняват единствено туморните кафези, за разлика от химиотерапията, а не унищожават здравите кафези. Според доктор Мерилин Гленвил, диетолог и специалист по женското здраве, корите от разнообразни плодове могат да укрепят имунната система и да подкрепят цялостното здраве.

Той също по този начин твърди, че напитките, които съдържат и месестата част на плода, т.е. смутита са надалеч по-здравословни от изцедените сокове, тъй като съдържат и други елементи от плодовете, в това число и кората.

Смутито от лимон има горчив усет, тъй че най-хубавият вид е да замразите лимоните.

Ето по какъв начин да замразите и употребявате лимони:

Използвайте ябълков оцет за миене и стерилизация на лимоните. След това ги изплакнете и ги оставете да изсъхнат. След това ги оставете да замръзнат до идната заран, а по-късно настържете целия плод (заедно с кората, пулпата и семената). Замразените лимони могат да се прибавят към разнообразни ястия, питиета, чайове, печива, десерти и супи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР