Районното управление на МВР в Несебър е включило от събота

...
Районното управление на МВР в Несебър е включило от събота
Коментари Харесай

Циганин с татуировка садистично изнасили момиче в хотел в Слънчев бряг

Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Несебър е присъединило от събота сутринта целия си запас от криминалисти, оперативни и проверяващи служители на реда в издирването на млад мъж с мрачен цвят на кожата и с антропологични белези на ром, с татуирана плетеница на дясната ръка, с растеж към 180 см, добре комплициран.

Свалени са записи от камери по алеи, заведения за хранене и хотели в самия център на курорта в кв. Чайка, написа " Флагман ", базирайки се на собствен източник от прокуратурата в Слънчев бряг, осведомен с голямото количество информация, събрана при огледа и от оперативно - издирвателните мероприятия от събота и неделя.

Разпитана и привикана за различаване е голяма част от престъпния контингент, търси се жесток изнасилвач, който към 5 часа сутринта в събота е проникнал в хотелската стая на 24-годишно момиче. Нахвърлил се върху спящата и беззащитна жертва, удрял я грубо, заплашвал я, че ще я умъртви, в случай че вика за помощ и в случай че не му разреши да удовлетвори нагона си. Затискал главата ѝ с възглавница и е същинско знамение, че не я е задушил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР