Районният съд във Враца постанови днес постоянното задържане в ареста

...
Районният съд във Враца постанови днес постоянното задържане в ареста
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, запалил автомобила си пред сградата на Община Враца

Районният съд във Враца постанови през днешния ден непрекъснатото задържане в ареста на 46-годишния В. П. от същия град, който възпламени на 17 ноември личния си автомобил пред постройката на Общината, оповестиха от съда.

Мъжът е с повдигнати две обвинения- за безчинство и за увреждане на непознато имущество. Според съда, е налице обосновано съмнение, че той е направил закононарушението, съществува също по този начин действителната заплаха да извърши друго закононарушение или да се укрие и по тази причина му е наложена най-тежката мярка за неотклонение, се прецизира в известието.

Определението на Районен съд-Враца може да бъде обжалвано или протестирано в тридневен период пред Окръжен съд.

Преди три дни обвиненият навлезе в пешеходната зона на града с колата си, като разруши бариерата, ограничаваща достъпа на коли. Той спря пред постройката на община Враца, заля автомобила си със запалителна течност и го възпламени. Мъжът беше заплашил да се самозапали, както и да възпламени служителите на реда, пристигнали на място да го спрат и задържат.



Кметът на Враца дефинира случилото се като терористичен акт, грозящ както многочислените минувачи в пешеходната зона, по този начин и децата в прилежащото със постройката на общината учебно заведение. По първични данни аргументите за случилото се са лични- мъжът бил сърдит поради неправилното, съгласно него, репатриране на автомобила му от чиновници на общинско дружество ден по-рано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР