Районният съд във Враца наказа агресор, нападнал с брадва мъж

...
Районният съд във Враца наказа агресор, нападнал с брадва мъж
Коментари Харесай

Съдът наказа агресор, нападнал с брадва мъж на Крайречния булевард във Враца

Районният съд във Враца наказа агресор, нападнал с секира мъж на Крайречния бул. в града, научи организация BulNews.
Подсъдимият Д.А.Т. се признал за отговорен в това, че на 24.05.2020 година към 20 часа, на пешеходен мост над река „ Лева “ - ситуиран наоколо до огромен хранителен магазин, след нанасяне на удар с секира в региона на главата на Петър Иванов Ангелов от същия град, му е предизвикал 3 /три/ бр. междинни телесни повреди. Той му счупил левия мастоиден тумор и черепна основа с надлежаща рана, което увреждане отговоря на независимия медикобиологичен симптом „ пострадване, което прониква в черепната празнина “. Причинил му и кръвоизливи и възпаления в междинното ухо вляво с остра нервна сензорна загуба на слуха в ляво - практическа глухота с ляво ухо, което му е предизвикало „ трайно намаляване на слуха “. Освен това потърпевшият получил паралитичен лагофталм на ляво око, което увреждане му е предизвикало „ непрекъснато разстройство на здравето, неопасно за живота “
Заради чистото му правосъдно минало магистратите са му наложили наказване от година и осем месеца „ отнемане от независимост “, което е отсрочено за изпитателен период от 4 години.
Разноските по делото в размер на 1634.06 лева се разпореждат на подсъдимия Д.А.Т. и следва да се внесат по сметка на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР