Районният съд във Варна наложи на 22-годишен младеж, откраднал велосипед,

...
Районният съд във Варна наложи на 22-годишен младеж, откраднал велосипед,
Коментари Харесай

Осъдителна присъда за младеж, откраднал велосипед във Варна

Районният съд във Варна наложи на 22-годишен юноша, откраднал велосипед, наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

Кражбата е осъществена от подсъдимия през нощта на 27 против 28 март предходната година от жилищен блок в квартал " Възраждане ". По това време подсъдимият юноша отблизо варненско село изпитвал незабавна нужда от набиране на средства, по тази причина се придвижвал из квартала, като носел в себе си клещи с желание при удобна опция да открадне велосипед. Той ревизирал входната врата на един от блоковете и открил, че е отключена.

Влязъл в постройката и на вътрешното стълбище видял велосипед, заключен за парапета чрез железна проволка с дигитален механизъм. С носените в себе си клещи, той освободил непознатото колело, подкарал го на открито и по-късно го продал на колхозния пазар. Стойността на инкриминираната непозната движимост е над 600 лв..

22-годишният юноша е с чисто правосъдно минало до момента. Той бе наказан да заплати направените по делото разходи. 15-дневен е срокът за обжалване присъдата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР