Районният съд в Стара Загора остави в ареста 44-годишният Станко

...
Районният съд в Стара Загора остави в ареста 44-годишният Станко
Коментари Харесай

Българин замислял убийството на италиански бизнесмен

Районният съд в Стара Загора остави в ареста 44-годишният Станко Желязков, който е упрекнат, че подбуждал своя позната към ликвидиране в Италия, заяви „ 24 часа”. Делото беше гледано при закрити врата.

Той е упрекнат в това, че на неустановена дата през 2017 година, в Стара Загора, подбуждал жена към убийството на италианския жител Франческо Пучини, показват от Апелативната прокуратура в Пловдив.

Пучини е предприемач, на 85 години и имал връзка с 20 години по-млада от него българка, която от 25 години живеела в Италия.

Тя от своя страна влезнала в интимни връзки с 29-годишния си съгражданин от Стара Загора Господин Павлов. Последният е прочут на Станко Желязков.

Според прокуратурата двамата се опитвали да убедят дамата да извърши ликвидиране, с цел да присвоят парцелите на италианския предприемач, като единствено къщата му в Милано е оценена на 1,5 млн. евро.

Двамата са упрекнати и за това, че в интервала от януари 2016 година до март 2017 година са измамили техен съгражданин, като са предизвикал имотна щета в размер на 110 000 лева и 5 500 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР