Районният съд в София остави в ареста за постоянно 34-годишната

...
Районният съд в София остави в ареста за постоянно 34-годишната
Коментари Харесай

Въоръжената обирджийка: Намалиха ми заплатата, исках да ме чуят

Районният съд в София остави в ареста за непрекъснато 34-годишната Галина Боналова, която се опита да ограби магазин в София, насочвайки револвер против своя колежка.

Екшънът се разигра на 12 декември към 20.00 часа. Тогава Галина влезнала в магазина на столичната ул. " Черковна " и блъснала с тухла в региона на темето охранителя в магазина. След това стигнала до каса в комерсиалния обект, извадила револвер и декларирала на висок звук: " Това е обир! Отвори сейфа! ", и почнала да нанася удари по металната каса. Жената не съумяла да довърши грабежа, защото била арестувана от чиновници на магазина.

Пред магистратите обвинената изясни, че е била служителка в същата верига хранителни магазини, осведоми дир.бг.

По думите ѝ заплатата ѝ била понижена, а неин сътрудник я бил гонил с нож в служебните пространства на магазина. Боналова твърди, че случаят бил затулен от нейните началници и затова решила да направи обира. Твърди, че револверът ѝ бил негоден.

" Бях служителка в същата верига на контракт със заплата 700 лева Преместиха ме от един магазин в различен и ми понижиха заплатата, което е нелегално. Оттам се стартира нечовешко отношение и цялостна изродия. Един сътрудник ми насочи нож в складовете ", описа Боналова.

" Извърших това закононарушение, с цел да бъда чута ", добави тя.

Галина е с висше обучение, безработна, не е престъпно проявена и не е съдена. Няма непрекъснат адрес, постоянно ги сменяла. Живее с майка си и татко си. Има бакалавърска степен.

Адвокатът ѝ твърди, че психиатричният обзор ѝ е изработен по телефона.

Съдът реши, че има задоволително доказателства, с цел да се допусна, че Галина Боналова е направила закононарушението. Според правосъдния състав има заплаха, в случай че е на независимост, дамата да извърши и друго закононарушение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР