Районният съд в Смолян реши отнетото бебе от самотна майка

...
Районният съд в Смолян реши отнетото бебе от самотна майка
Коментари Харесай

Връщат бебето на самотната майката от село Арда


Районният съд в Смолян реши отнетото бебе от самотна майка в село Арда и настанено в приемно семейство, да бъде върнато на майка му. Съдебното решение предстои на неотложно осъществяване, излиза наяве от правосъдното решение, качено на уеб страницата на съда.

Делото е по молба от Дирекция "Социално подкрепяне "- Смолян за постановяване на мярка за протекция във връзка с детето А.С.А.

Съдебното решение може да бъде обжалвано в едноседмичен период. Освен това обществената работа би трябвало да възвърне на майката сумата от 400 лв. за адвокатски хонорар.

Случаят закупи публичен отзив, откакто майката се оплака, че момченцето е било настанено в приемно семейство незабавно след изписването му от неонатологичното поделение на МБАЛ - Смолян.

От отдел "Закрила на детето " се стимулират с изискванията в дома на майката в с. Арда. Проверката е провокирана след сигнал от медици от неонатологичното поделение, а инспекцията от страна на обществените служащи е удостоверила догатките, че бебето би било в риск в фамилната си среда.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР