Районният съд в Русе остави за постоянно в ареста 36-годишен

...
Районният съд в Русе остави за постоянно в ареста 36-годишен
Коментари Харесай

Постоянен арест за мъжа, нападнал полицаи със самурайски меч

Районният съд в Русе остави за непрекъснато в ареста 36-годишен мъж, упрекнат в безчинство и закани за ликвидиране на трима служители на реда. Това заяви Светлана Енчева от пресцентъра на Русенския съд. 

Престъплението е осъществено към 3:00 часа през нощта на 11 юни тази година на ул. " Ибър " в Русе. Тогава в полицията постъпил сигнал, че недоверчив човек обикаля паркиран пред гараж автомобил с отворени порти. 

Пристигналите на място униформени чиновници видели мъж на задната седалка на колата. Когато се пробвали да открият какво прави в автомобила, 36-годишният Г. Й. извадил сгъваем нож и меч, като замахнал против единия от служителите на реда. Мъжът се държал нападателно, като на място бил изпратен и различен полицейски екип за подпомагане. Г. Й. отправил още веднъж закани, като протегнал ръка със самурайския меч към различен еднообразен чиновник. 

Мъжът бил арестуван и обезвреден, като се наложило потреблението на помощни средства. 

При огледа в автомобила били открити и наркотични субстанции. 

Според съда има риск Г. Й. да извърши друго закононарушение. Отделно, мъжът обяснил, че бил под въздействието на наркотични субстанции, когато се държал нападателно към служителите на реда. 

Определението на Районния съд може да се апелира. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР