Районният съд в Разлог отложи за втори път делото срещу

...
Районният съд в Разлог отложи за втори път делото срещу
Коментари Харесай

За пореден път отложиха делото срещу Явор Бахаров

 Районният съд в Разлог отсрочи за повторно делото против Явор Бахаров, защото той не се яви в правосъдната зала.

Днес на съвещанието се е появил само юристът на 34-годишния артист, който е показал болничен лист. Затова и магистратите в Разлог насрочиха нова дата за делото - 1 юли от 14 часа.

Актьорът е обвинен за шофиране след приложимост на алкохол и опиати в изискванията на рецидив.

На 8 февруари към 12.50 часа Явор Бахаров управлявал лекия си автомобил " Мицубиши " по ул. " Найден Геров " в Банско. По време на придвижване той се разминал в насрещната пътна лента с автомобил на автопатрул при Районното ръководство в курортното градче. На служителите на реда им направило усещане, че колата на Бахаров криволичи по пътното платно.

Униформените последвали автомобила на артиста, като подали светлинен и звуков сигнал. Явор Бахаров спрял на ул. " Пирин " в региона на хотел " Кемпински ". Извършената на място с техническо средство проба за приложимост на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Бахаров бил тестван и за приложимост на наркотични субстанции, като уредът отчел положителен резултат за кокаин и канабис, написа Дир.бг.

По-късно във Филиала за незабавна здравна помощ в Банско, артистът дал кръв за проучване за алкохол. От заключението на направената химическа експертиза се открива, че концентрацията на алкохол в кръвта на водача към момента на действието е била 1,42 промила.

По закон за осъществените закононарушения, артистът може да получи до 3 години затвор и санкция до 1500 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР