Районният съд в Пловдив реши да обяви Мустафа Хаджъ за

...
Районният съд в Пловдив реши да обяви Мустафа Хаджъ за
Коментари Харесай

Търсят под дърво и камък Мустафа заради секс с този мъж в пловдивски парк СНИМКИ

Районният съд в Пловдив реши да разгласи Мустафа Хаджъ за общодържавно търсене, оповестява локален информативен уебсайт. Този стъпка беше подхваната, откакто Мустафа не се яви на второто следващо разпоредително съвещание по делото против него, заради обстоятелството, че не може да бъде открит и да му бъде връчена призовка.

Проверка на задграничните му пътувания демонстрира, че Мустафа се върнал в България на 7 юли 2023 година и след тази дата няма данни за овакантяване на страната, съгласно информацията оповестена от арбитър Десислава Порязова.

Мустафа Хаджъ и Петър Спасов са упрекнати в осъществяване на непристойни дейности, като обвинителният акт показва, че те обществено са направили сексуален акт, който показва пренебрежение към обществото и нормалните правила за държание, изразявайки надменно отношение към публичния ред.

Техните дейности са били извънредно цинични и провокативни, осъществявани пред голям брой хора, в това число деца, на обществено място в пловдивски парк. Днес обаче, в правосъдната зала, се яви единствено Петър Спасов и неговият юрист. Отсъствието на Мустафа Хаджъ е основна спънка за продължение на делото, заради което то бе отсрочено за 27 октомври, начало 9:30 часа.

Случаят провокира вълна от неодобрение в града, откакто двамата бяха видяни да се отдават на любовни милувки в парк без да се тормозят от наличието на хора там.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Мустафа Мустафа Хаджъ Петър Спасов парк Пловдив секс
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР