Районният съд в Пловдив решава дали да остави за постоянно

...
Районният съд в Пловдив решава дали да остави за постоянно
Коментари Харесай

Съдът решава дали да остави в ареста задържаните за домашно насилие в Пловдив

Районният съд в Пловдив взема решение дали да остави за непрекъснато в ареста тримата арестувани мъже след зачестилите случаи на домашно принуждение, които от прокуратурата оповестиха през вчерашния ден.

Първа се гледа мярката на 49-годишния Ивайло Болгуров, който е упрекнат в душевен тормоз и принуждение над майка си. Мъжът е с главно обучение и без непрекъсната работа. Според служебния му бранител той се лекува от алкохолизъм в психиатричен център и желае да продължи лечението си.

Задържаният е осъждан.



Според думите му той е приемал медикаменти. Прибрал си е в дома на майка си, макар че е имал предходна възбрана за това. Решил да изпие за първи път от над 50 дни насам малко количество алкохол, тъй като желал да види по какъв начин ще се усеща, когато към този момент не е подвластен.

Според думите му приемът на етилов алкохол бил част от лечението му.

На идващия ден зародил фамилен скандал и съседи подават сигнал на 112.

Болгуров пожела да бъде пуснат на независимост, с цел да продължи с лечението и разяснява, че не е нападателен. До проблемите му се стигнало откакто изгубил шофьорската си брошура и работата.

В късния следобяд пред правосъдните сформира ще бъдат изправени и 44-годишният предприемач Симо Касабов, нанесъл тежък побой на брачната половинка си, както и на някогашен служител на реда, пребил свиреп 95-годишната си баба. Двете дами са в болница с тежки увреждания.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР