Районният съд в Пловдив остави за постоянно в ареста двамата

...
Районният съд в Пловдив остави за постоянно в ареста двамата
Коментари Харесай

Пореден протест на жителите на Войводиново, където роми пребиха военнослужещ

Районният съд в Пловдив остави за непрекъснато в ареста двамата братя роми, пребили военнослужещия Валентин Димов в село Войводиново. Пострадалият командос беше опериран през днешния ден и положението му е устойчиво. В късния следобяд стартира събарянето на рисковите постройки в ромската махала, все пак жителите на Войводиново довечера още веднъж излязоха на митинг.

Войводиново, Марица

На митинга се събраха локални поданици, които потеглиха на шествие от локалната черква до ромската махала, където не бяха позволени от органите на реда.

За поредна вечер хората се сплотиха към изказванието, че желаят правда и правдивост, както и че противозаконните ромски постройки би трябвало да бъдат съборени. Започна и подписка с искане за оптималната присъда на двамата братя, нанесли побоя върху военнослужещия.

Районният съд в Пловдив остави за непрекъснато в ареста двамата братя роми, пребили военнослужещия Валентин Димов в село Войводиново.

Вижте повече:
 Пловдивският съд остави за непрекъснато в ареста двамата братя роми, пребили боен Пловдивският съд остави за непрекъснато в ареста двамата братя роми, пребили боен
Районният съд в Пловдив остави за непрекъснато в ареста двамата братя роми, пребили военослужещия Валентин Димов в село Войводиново. Пострадалият команд...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР