Районният съд в Пловдив остави в ареста 20-тодишния Любомир Петров,

...
Районният съд в Пловдив остави в ареста 20-тодишния Любомир Петров,
Коментари Харесай

Мъжът, гръмнал 21-годишната майка на 2 деца, остава в ареста

Районният съд в Пловдив остави в ареста 20-тодишния Любомир Петров, упрекнат, че е предизвикал по несъобразителност гибелта на жена си Красимира Куковска. Съдът почете настояването на прокуратурата и му наложи непрекъсната мярка "задържане под стража ".

В претекстовете си съда сочи, че са събрани задоволително доказателства, че Любомир Петров е направил действието, за което му е повдигнато обвиняване.

Наред с това са събрани и доказателства, че обвиненият и негов непосредствен са подхванали дейности по изтриване на следи от закононарушението, което стимулира съда да одобри, че е налице и заплаха от осъществяване на ново закононарушение.

Според събраните доказателства на 11 септември т.г. Любомир и Красимира се скарали люто в дома си в с. Бегово. 21-годишната Куковска почнала да го гони от къщата, която е нейна благосъстоятелност. Мъжът заплашил, че е я простреля. Пред проверяващите той е декларирал, че Красимира сграбчила въздушната му пушка, подала му я, а след това я опряла в гърдите си и му извикала: "Айде, стреляй ".

Версията на Петров, че е натиснал спусъка, без да желае.

Първоначално се смяташе, че Куковска сама е поставила завършек на живота си. Любомир също твърдял, че е разкрил жена си мъртва. Впоследствие обаче съмненията паднали върху него поради несъгласия в показанията му.

Двамата имат две малолетни деца на 2 месеца и 2 година По време на нещастието те не са били в къщата.

Разследващите не дават към този момент детайлности защо са се карали младите във съдбовния ден. Най-вероятно става въпрос за любовен спор, само че е допустимо и да е било за пари. Красимира била заможна, наследиха доста земи от родителите си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР