Районният съд в Плевен остави за постоянно в ареста обвиняем

...
Районният съд в Плевен остави за постоянно в ареста обвиняем
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста крадец от Плевен


Районният съд в Плевен остави за непрекъснато в ареста обвинен за обири, съобщават от Районната прокуратура, по чието искане е взета непрекъснатата мярка за задържане под стража на 35-годишния Л.З.

Той е притеглен като обвинен за две тежки умишлени закононарушения, наказуеми с отнемане от независимост, показват от прокуратурата. 

Л.З. е упрекнат в осъществяването на кражба на автомобил в Плевен в интервала от 22 до 23 август. Мъжът е и с повдигнато обвиняване за кражба на движимости – два тв приемника, две прахосмукачки, два таблета, преносим компютър, три мъжки часовника, пари и облекла от притежателя Б.К. от Плевен.

Районният съд в Плевен е приел доводите на прокуратурата, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието и е налице заплаха Л.З. да извърши други закононарушения, както и да се укрие.

Определението може да се апелира пред Окръжния съд в Плевен. Действията по следствието се не престават от проверяващ служител на реда под управлението на Районната прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР