Районният съд в Несебър осъди ефективно на 10 месеца и

...
Районният съд в Несебър осъди ефективно на 10 месеца и
Коментари Харесай

10 месеца затвор за британски педофил, вилнял в Слънчев бряг

Районният съд в Несебър осъди дейно на 10 месеца и 10 дни британец, упрекнат в блудничество с 12-годишна шведка в Слънчев бряг.

60-годишният Филип Робертсон ще излежи присъдата си в бургаския затвор, той има и наложена възбрана за напуща страната.

Делото в районния съд в Несебър се гледа през днешния ден и мина по реда на съкратеното правосъдно разследване, защото британецът призна напълно виновността си и изрази разкайване. Заседанието се гледа при закрити врата поради спецификата на обвиняването.

На 27 юни, м.г. педофилът, който бил на отмора в Слънчев бряг с дългогодишната си другарка, издебнал шведско девойче в хотел „ Маджестик “. 12-годишната Елса била на басейна, където педофилът я следил известно време. Когато момичето тръгнало към фоайето Филип я последвал. Влязъл с нея в асансьора и там й налетял. Опитал се да я целуне по главата, след което почнал да я опипва по бедрата и през бельото, в региона на интимните й елементи. Девойчето се разпищяло и съумяло да се измъкне от извратения мъж преди да се случи нещо още по-лошо.

Срещу английския педофил има още един сигнал за осъществени блудствени дейности с малолетно момиче от Дания също в Слънчев бряг предишното лято, само че този случай е обособен и по него проверяващите към момента работят. По неофициални данни момичето още веднъж е било притиснато в асансьор, където англичанинът си извадил половия орган.

По случая с момичето от Дания се чака осъществяване на интернационална правосъдна поръчка, посочи административният началник на прокуратурата в Несебър Радост Бошнакова, която бе и наблюдаващ прокурор по завършилото към този момент дело против Робертсон дружно с прокурор Христина Апостолова.

Решението на районния съд в Несебър може да бъде обжалвано в 14-дневен период пред Бургаския окържен съд. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР