Районният съд в Несебър гледа мярката срещу Динко Вълев от

...
Районният съд в Несебър гледа мярката срещу Динко Вълев от
Коментари Харесай

Динко пред съда: Съжалявам, готов съм да взема този човек на работа при мен

Районният съд в Несебър гледа мярката против Динко Вълев от Ямбол, който упражни принуждение над привиден неработоспособен, събиращ пари от милостиня пред хипермаркет в Равда. На влизане в съда той съобщи, че съжалява за постъпката си. Вълев бе доведен с белезници, а след него в залата влезе и сестра му Таня.

Адвокатът на Вълев показа две медицински експертизи, като съобщи, че клиентът му има съществени здравословни проблеми. Преди по-малко от година му е предписана специфична диета и надзор от кардиолог. Сред претекстовете за желаната от бранителя му по-лека мярка бе и това, че той е баща на две деца, живее на фамилни начала с приятелката си от няколко години и е шеф на компания.

Именно компанията на Вълев евентуално е най-големия му коз. Ако ямболията, прочут в страната като „ ловеца на мигранти “, реши да не оказва помощ при тежки пътни произшествия по пътищата в Бургаско, страната остава с „ вързани ръце “, защото нито една работа не разполага с техника за изтеглянето на обърнати ТИР-ове.

„ Бях мощно засегнат от този човек, тъй като той си подиграваше на хората. Съжалявам, реагирах остро. Мога да предложа работа на този човек, тъй като нуждая се от хора за работа “, сподели в правосъдната зала през днешния ден Динко Вълев. Припомняме, че той бе арестуван след канонада от плесници по човек на междинна възраст, представящ се за неработоспособен. В обществените мрежи бяха публикувани фрагменти, на които се вижда по какъв начин „ ловецът на мигранти “ безусловно изсипа измамника от инвалидната количка, написа Българска национална телевизия.

Съдът ще се произнесе в 18 ч.Прокуратурата изиска задържане под стража.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР