Районният съд в Монтана наказа с половин година затвор собственик

...
Районният съд в Монтана наказа с половин година затвор собственик
Коментари Харесай

Кръчмар влиза в затвора след скандал за шумна веселба

Районният съд в Монтана наказа с половин година затвор притежател на заведение в Бойчиновци, който изнудил собствен комшия да му върне парите от санкцията, наложена му за мощна музика, оповестиха през днешния ден от магистратурата. 

Според документите по делото, след получен сигнал на тел. 112, униформени спрели мощна музика, която звучала от кафе-аперитив - благосъстоятелност на В. Н. В. в Бойчиновци. Два дни по-късно при локален гражданин с букви Д. Н. И., който живеел наоколо до  заведението, пристигнал сина на кръчмаря, повалил го с юмруци и му нанесъл побой с думите „ Ти ли ще ни клеветиш, ще се обаждаш на 112! “. 

След побоя пострадалият схванал от жена си, че преди два дни тя се е обадила на незабавния телефон поради мощната музика, която пречела на децата им да спят.

През идващите дни притежателят на кафе-аперитива почнал да изнудва оплакалия се от шума да му заплати 150 лв., които съгласно него били дадени от него за оркестър и празник в заведението му, само че той изгубил откакто служители на реда спрели музиката.

Съдът призна 57-годишния кръчмар за отговорен и го наказа с 6 месеца „ Лишаване от независимост “, които да изтърпи при първичен общ режим, като групира тази присъда с друга по друго дело, които подсъдимият да изтърпи в едно общо наказване. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР