Районният съд в Лом одобри споразумение между прокуратурата и защитата

...
Районният съд в Лом одобри споразумение между прокуратурата и защитата
Коментари Харесай

Пиян до козирката шофьор влиза за 19 месеца в затвора

Районният съд в Лом утвърди съглашение сред прокуратурата и отбраната на подсъдимия Б. М. Т. за наказване от 10 месеца „ Лишаване от независимост “ дейно за ръководство на моторно транспортно средство под въздействие на алкохол.

Към присъдата обаче бяха прибавени и още 9 месеца „ Лишаване от независимост “ от предходно условно наказване за същото закононарушение, оповестиха от Съдебната палата в Монтана. 

На 7 май тази 2023 година към 1 часа след полунощ  чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели в монтанското село Аспарухово лек автомобил марка „ Ауди А4 Авант “ ” каран от Б. М. Т. от село Сталийска махала, община Лом.  Проверката на водача открила, че ръководи колата с централизация на алкохол в кръвта си над 0,5 промила, а химическото проучване установило. че  концентрацията е  2,19 промила. В хода на инспекцията било открито още, че лидерът към този момент е осъждан с условна присъда, влезнала в действие от 4 септември 2020 година, за същото закононарушение – ръководство на МПС с централизация на алкохол в кръвта над 1,2 промила. Пред съда 45-годишният рецидивист се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашението.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР