Районният съд в Лом наказа с глоба възрастен жител на

...
Районният съд в Лом наказа с глоба възрастен жител на
Коментари Харесай

Жестокост! Пенсионер уби с мотика кучето Рамбо

Районният съд в Лом наказа с санкция възрастен гражданин на ломско село, който пребил до гибел кучето на свои съседи. Комшиите от години били в неприятни връзки и пенсионерът отмъстил за враждите посред им със гибелта на животното.
Кученцето от порода "улична превъзходна " се появило в дома на Аксиния Н. в село Ковачица при започване на 2016 година, когато дъщерята й го намерила на улицата и прибрала в дома им. Кутренцето пораснало и било наречено Рамбо. В средата на месец ноември обаче четириногия любим на фамилията липсващ и след търсене бил открит мъртъв и пренебрегнат на боклука в селото. Свидетели разказали,че пенсионерът Христо М. - комшия на Аксиния, видял животното на улицата, хвърлил мотика по него и го умъртвил.
За свирепост и ликвидиране на гръбначно животно законът планува до 3 години затвор или парична глоба. Съдът обаче сне наказателна отговорност от Христо М. и го наказа с 1000 лв. санкция в интерес на страната.
Макар че пред магистратите не се призна за отговорен, пенсионерът не апелира присъдата и тя към този момент е в действие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР