Районният съд в Хасково наложи мярка за неотклонение задържане под

...
Районният съд в Хасково наложи мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Задържаха под стража жена за държане на наркотици в Хасково

Районният съд в Хасково наложи мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 37-годишна жена за държане на опиати. Инструментът за процесуална насила е бил прибавен по искане на прокуратурата по отношение на П. Д. за притежанието на 550 грама метаамфетамин и 10 грама кетамин на обща стойност 13 750 лв., оповестиха от държавното обвиняване.

По делото е открито, че в помещение в Димитровград, употребявано от П.Д., са били открити материали, свързани с произвеждане в домашни условия на метаамфетамин, както и подготвена " продукция ". Също по този начин в дома на обвинената в Хасково, където тя живее с двете си малолетни деца, е бил открит кетамин или така наречен " конска анестезия ", както и течност, която при тестване с полеви наркотест е реагирала на метаамфетамин.

Предстои експертен разбор в лаборатория по отношение на типа, химичния състав и свойства на откритите субстанции. От прокуратурата прецизират, че актуалното действие е осъществено в изпитателния период на предишно наказание през 2018 година. То е било още веднъж за държане за разпространяване на наркотични субстанции на голям брой лица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР