Районният съд в Дупница остави в ареста обвиняемия К. А.

...
Районният съд в Дупница остави в ареста обвиняемия К. А.
Коментари Харесай

Извратенякът, свалял гащите си пред малки момичета в Дупница, си призна

Районният съд в Дупница остави в ареста обвинения К. А. за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и отличаващи се с извънреден цинизъм, оповестиха от съда.

Срещу обвинения К. А. (28 години) е повдигнато обвиняване, за това, че през декември 2021 година и при започване на януари 2022 година е показвал половия си орган пред малолетни девойки, наоколо до две учебни заведения в Дупница.

Пред съда мъжът не е отрекъл авторството на действието и се е разкаял. Според съда има действителна заплаха от осъществяване на друго такова закононарушение, в случай че бъде взета друга, по-лека мярка за неотклонение. Реално такава заплаха има поради множеството поредно осъществени, в къс интервал от време, на разнообразни обществени места и по отношение на малолетни и малолетни девойки, непристойни прояви на обвинения, се споделя в претекстовете на съда.

Определението на Районния съд в Дупница може да се апелира и стачкува с частна тъжба и митинг, в тридневен период пред Окръжния съд в Кюстендил.

К.С. беше арестуван на 15 февруари, след сигнал за непочтено държание в региона на учебно заведение " Неофит Рилски " в Дупница. Полицаи са открили мъжа в дома му, откакто пострадали подали информация в полицията за автомобила, с който той се е придвижвал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР