Районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев изнесе доклад пред участниците

...
Районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев изнесе доклад пред участниците
Коментари Харесай

Районният прокурор Чавдар Грошев с вълнуващ доклад на конфер...

Районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев изнесе отчет пред участниците в Юбилейната интернационална научна конференция „ Правото на ХХI век – провокации и вероятности “, която се организира в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Поводът за проявата е отбелязването на 30-годишнината от основаването на Юридическия факултет в образователното заведение. 

Докладът на Чавдар Грошев, който е лекар по право, бе на тематика „ Криминалистически аспекти на способите претършуване и изземване в досъдебната фаза на наказателното произвеждане и връзката им с предпроцесуалната инспекция по Закона за Министерство на вътрешните работи “. В проучването са наранени и голям брой на практика аспекти. Докладът е квалифициран взаимно с Димитър Попов, чиновник на Апелативната прокуратура в Пловдив. По време на форума свои проучвания показаха преподаватели, учени и общественици от България и чужбина.  

Преди няколко дни Чавдар Грошев изнесе и отчет пред интернационална научна конференция по сигурността, която се организира във Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система в града под тепетата. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР