Районният кмет на Тракия“ Константин Димитров е кандидатът на ГЕРБ

...
Районният кмет на Тракия“ Константин Димитров е кандидатът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко посочи кандидат-кмета на Пловдив

Районният кмет на „ Тракия “ Константин Димитров е претендентът на ГЕРБ за градоначалник на Пловдив. Обяви го персонално водачът на партията Бойко Борисов, който дойде в града.

„ Имахме доста оферти в това число и от IT бранша, само че се спряхме на него. Той е спокоен и безмълвен. Успешен кмет на регион „ Тракия “ три мандата “, посочи Борисов.

Той се обърна към пловдивчани да дадат доверието си на ГЕРБ.

„ Има с какво да сравнявате в последните три години. Преди време благодарихме на Зико, след това на Иван Тотев. Сега координатор е Митко Колев. Бавно и постепенна вършим промяна на поколенията в партията. При едни положителни резултати на изборите, с нашето присъединяване в сглобката, ще оказваме помощ на Пловдив. Това ми е обичан град “, уточни Борисов.

„ Благодаря на военачалник Борисов за доверието. Следвам го 17 години. Благодаря на членовете на партията от Пловдив, които ми гласоподават доверие “, съобщи Димитров.

Според него жителите на „ Тракия “ се тормозят, че няма да е кмет на този регион. „ Опитах се да реша доста проблеми там. Сега на ход е да спечелим доверието на пловдивчани. Изготвяме програмата и ще се запознаете с моя тим “, добави Димитров.

Той е математик по обучение и състезател по таекуондо. Вицепрезидент e на федерацията.

Борисов сподели, че има шест доста положителни претенденти за София.

„ Сега като се прибера, ще преценява “, добави водачът. От два месеца претендентите на нашите съдружни сътрудници са надолу, единствено хейт. Когато си построил в София хиляди километри, паркове, фонтани, все ще намериш някое изкривено сложено паве “, изясни Борисов.

Той предложи в Пловдив да се води положителна акция.

„ Това е образован град, хората ще видят направеното и на какво може да се разчита “, добави водачът.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР