Районният кмет на район "Младост" Десислава Иванчева е поискала продължаване

...
Районният кмет на район "Младост" Десислава Иванчева е поискала продължаване
Коментари Харесай

Фандъкова: Десислава Иванчева е поискала продължаване на отпуската си с 10 дни

Районният кмет на регион "Младост " Десислава Иванчева е поискала продължение на отпуската си с 10 дни.

Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила през днешния ден пред публицисти. Тя означи, че срокът на досегашната отпуска на Иванчева е завършил и новата молба е пусната посредством юристите й. Иванчева е арестувана по следствие за корупция от 17 април. Същевременно, определеният от Столичния общински съвет за изпълняващ длъжността областен кмет - заместник-кметът Владимир Клисуров, от през днешния ден е в 4-дневен заплатен отпуск. С негова заповед за заместител е назначен другият зам-кмет арх. Румен Русев.

Фандъкова сподели, че доста желае, който и да извършва длъжността кмет, да бъде доста виновен, да обезпечи административното обслужване на жителите, с цел да не усещат те неналичието на управление, и на второ място да бъдат виновни във връзка с напредване на забавените процедури. Трябва да се гледат съответните случаи, да се търсят решения, тъй че и жителите да бъдат задоволени, и притежателите и вложителите да бъдат обезщетени, уточни Фандъкова.

Тя означи, че продължава да счита, че решения могат да бъдат открити и за тежки случаи, в които да се водят договаряния, само че би трябвало да има оферти от страна на районната администрация. Убедена съм, че и общинският съвет ще прегледа тези оферти предпочитано, с цел да могат да се ускорят забавените през последните години процедури, сподели кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР