Районният кмет на Младост Десислава Иванчева, която преди дни беше

...
Районният кмет на Младост Десислава Иванчева, която преди дни беше
Коментари Харесай

Стефан Софиянски: Десислава Иванчева е получила пълномощия да спира обекти

Районният кмет на „ Младост ” Десислава Иванчева, която преди дни беше задържана зрелищно, е получила по-различни компетенции от всички останали районни кметове – да стопира обекти ", съобщи пред бТВ някогашният кмет на София Стефан Софиянски.

Той сподели, че не знае по какви аргументи Иванчева е получила по-различните компетенции.

" Тя беше доста дейна и може би е съумяла да си ги издейства ", означи Софиянски.

По думите му заповедта е подписана от столичния кмет, само че Софиянски не може да каже дали това е минало през Общинския съвет или не.

" Г-жа Иванчева беше определена като контрапункт на ГЕРБ и от там тече едно напрежение в тази посока. Затова се сюрпризирам, че тя е получила тези компетенции ", разяснява още Софиянски.

" Иначе от един областен кмет не зависи градоустройството на региона. Един областен кмет не издава строителни позволения, изключително за огромните обекти, всичко това минава централно през Управление " Архитектура и градоустройство ", акцентира той.

" Съюз на демократичните сили би трябвало да стартира един наложителен развой на строеж и на възобновяване ", сподели Софиянски във връзка събитията в синята партия.

" Такива хора, които сме съпричастни и малко или доста сме се отдръпнали от синята концепция, би трябвало да бъдат върнати назад, би трябвало да си извиним неточности ", уточни той.

" Аз не съм от тези, които считат, че Съюз на демократичните сили няма вероятност ", акцентира Софиянски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР