Районните конференции на БСП в София дадоха пълна подкрепа за

...
Районните конференции на БСП в София дадоха пълна подкрепа за
Коментари Харесай

БСП-София иска широка коалиция за местния вот, подкрепя Ваня Григорова за кмет

Районните конференции на Българска социалистическа партия в София дадоха цялостна поддръжка за явяване на локалните избори в столицата с необятна локална коалиция и за издигане на Ваня Григорова за претендент за кмет, оповестиха от пресцентъра на Градския съвет на БСП-София.

Това е резултатът от извършените конференции на всички 24 районни организации на социалистите в София. Този развой по издигане на претенденти за кметове от регионите и разискване и избиране на метода на явяване на партията на локалните избори на 29 октомври продължи малко повече от два месеца. Той ще приключи на 2 септември, когато ще се състои Градската конференция, показват от локалната организация.

Нашето явяване на локалния избор с необятна локална коалиция е единственият метод да спрем " Сглобката " в София, разяснява ръководителят на БСП-София Иван Таков, представен в прессъобщението. " Повече от два месеца повеждам договаряния с наши евентуални сътрудници за явяване на локалните избори. Вече с съвсем всички имаме кардинални сделки и напълно скоро ще можем публично да обявим сформирането на локалната коалиция ", декларира Таков.

В края на юни от “Продължаваме смяната ”, “Демократична България ”, “Спаси София ” и гражданската организация “Екипът на София ” издигнаха кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София.

По-късно от „ Възраждане “ предложиха за поста депутата Деян Николов.

В конкуренцията за нов градоначалник на София влезе и Вили Лилков, зад чиято кандидатура досега застават БЗНС-София, КОД, „ Движение за демократично деяние “.

От партия „ Изправи се, България “ пък оферират за кмет на София Никола Вапцаров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР