Районните кметове на Демократична България в София не са построили

...
Районните кметове на Демократична България в София не са построили
Коментари Харесай

Шефът на СОС критикува районните кметове на ДБ в София

Районните кметове на " Демократична България " в София не са построили и една детска градина в поверените им региони. Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет пред Българска национална телевизия.

За съпоставяне той даде районните кметове от ГЕРБ. 3 детски градини и една детска ясла са построени в Люлин. Само кметът на Люлин биел кметовете на Демократична България с 4:0. Пари за детски градини има по думите на Георгиев.

ГЕРБ няма проблем с претендентите за държавни и общински постове, стана ясно от коментара му. Все още не се приказва кой ще е претендентът за кмет на София на партията. ГЕРБ нямат терзание, тъй като имало спад в доверието към опозицията.

Длъжни сме да вършим по този начин, че София да пораства, само че да не старее, уточни Георгиев и добави, че е утвърдена огромна капиталова стратегия за ремонт на тротоарите.

Нашата цел не е просто да има повече тротоари, разясни Георгиев. Има ясни стандарти по какъв начин би трябвало да наподобяват тротоарите в центъра и периферията, за което имаме доста настояща работа, разясни ръководителят на СОС.

52 километра метро не се строи елементарно, съобщи той и напомни, че и там текат строителните действия. 5 спортни обекта се построяват в столицата, а 200 часа безвъзмезден достъп на децата в София са контрактувани. 13 милиона лв. се влагат в Спортна зала " Слатина ".
 Шефът на СОС прати Борис Бонев да види по какъв начин кипи ремонтът на тротоар в Горубляне
Шефът на СОС прати Борис Бонев да види по какъв начин кипи ремонтът на тротоар в Горубляне

Тази година са обезпечени средства за 14 пъти повече тротоари в столицата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР