Районната здравноосигурителна каса във Враца обяви свободно работно място, научи

...
Районната здравноосигурителна каса във Враца обяви свободно работно място, научи
Коментари Харесай

Районната здравноосигурителна каса във Враца обяви свободно работно място

Районната здравноосигурителна каса във Враца разгласи свободно работно място, научи организация BulNews.
Вакантната позиция е за инспектор в отдел "Договаряне, осведомително обезпечаване и надзор на здравна и дентална помощ и аптеки ".
Назначеният на длъжността би трябвало да взе участие в процедурата по подписване на договори/анекси към тях с изпълнителите на извънболнична/болнична здравна помощ, дентална помощ и търговци на дребно с лекарствени артикули. Контрольорът следи и за осъществяването на договорите, подписани сред РЗОК/НЗОК и изпълнителите на извънболнична/болнична здравна помощ, дентална помощ и търговци на дребно с лекарствени артикули, в сходство с условията на НРД и ЗЗО, указания, методика и документи на НЗОК. Той реализира и прелиминарен надзор на активността на изпълнителите на извънболнична/болнична здравна помощ, дентална помощ и търговци на дребно с лекарствени артикули в сходство с НРД и ЗЗО.
Минималната степен на приключено обучение, която би трябвало да имат претендентите, е бакалавър. Изисква се да имат и компютърна просветеност. Минималният размер на главната работна заплата е 720 лева
Конкурсът ще се организира на 2 стадия - решение на тест и изявление.
Желаещите да опитат шанса си могат да подадат документи до 17 часа на 14 октомври, в постройката на Здравната каса или по електронен път.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР