Районната прокуратура внесе в съда искане за определяне на мярка

...
Районната прокуратура внесе в съда искане за определяне на мярка
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста нападателя на Митко Чорапа от Пловдив

Районната прокуратура внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " на Ивайло Пенов, който атакува продавача на чорапи Митко в Пловдив.

Пенов, който е притежател на ресторант в артистичния квартал " Капана ", е упрекнат в причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди и е арестуван от събота вечер с полицейско предписание.

Днес от прокуратурата оповестиха, че Пенов е направил нападението в изпитателния период на предходно условно наказание и това утежнява съществено ситуацията му.

Случаят с насилието върху талисмана на Пловдив - Митко, провокира необятен публичен отзив и протест на заведението на нападателния мъж в " Капана ".

Оказа се, че преди седмица против Ивайло Пенов има заведена още една тъжба, за проявена експанзия, от служителки на общинската компания " Чистота ".

Според адвокатката му Светлана Калпакчиева, клиентът ѝ се демонизира, а дългото му задържане е безспорен процесуален казус. Калпакчиева посочи, че Пенов не се е укривал и е съдействал на следствието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР