Районната прокуратура във Варна започва проверка по информация, че баща

...
Районната прокуратура във Варна започва проверка по информация, че баща
Коментари Харесай

Баща се опита да продаде 9-годишното си дете, Районната прокуратура във Варна започна проверка

Районната прокуратура във Варна стартира инспекция по информация, че татко се е опитал да продаде 9-годишното си дете. За случая съобщи Анна Конукова, началник на отдел " Закрила на детето " във Варна пред " Черно море ".

``
реклама

" По два или три сигнала месечно за случаи на принуждение над деца се получават в отдел „ Закрила на детето “.Не всички сигнали се удостоверяват. Най-често това се следи при родители, които са в интервал на разлъка или бракоразвод. Децата постоянно биват употребявани, което е доста пагубно за тях. В отдела е получен сигнал за майка с 6 деца, жертви на домашно принуждение. Бащата бил решил да продаде най-голямото дете, което е на 9 години “, заяви Конукова за електронното издание. Публикацията в него е станала причина Районната прокуратура да се самосезира, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР