Районната прокуратура в Стара Загора внася протест срещу решението на

...
Районната прокуратура в Стара Загора внася протест срещу решението на
Коментари Харесай

Ключово решение по делото Дебора

Районната прокуратура в Стара Загора внася митинг против решението на Районен съд - Пловдив за връщане на обвинителния акт по делото " Дебора ". Той ще бъде импортиран за разглеждане в Окръжния съд в Пловдив в 3-дневен период. Това заяви районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова, написа

" За да приключи правосъдното произвеждане и да върне делото на Районна прокуратура - Стара Загора, Районният съд в Пловдив е приел, че е налице неизясненост по отношение на причиняването на черепно-мозъчната контузия в обстоятелствената част на обвинителния акт. Искам да отбележа, че в ревюто на обвинителния акт това е посочено, тъй че гледната точка на наблюдаващия прокурор, който се срещна с причините на съда, е че няма позволено значително процесуално нарушаване. Още по-малко то да е значително и да води до нарушение на правата на обвиненото лице да разбере в какво е упрекнат ", съобщи районният прокурор на брифинг рано тази заран.

Протестът на прокуратурата ще бъде направен още през днешния ден и ще бъде изпратен за разглеждане от съда в Пловдив. Ако митингът не бъде почетен, пропуските в обвинителния акт ще бъдат отстранени и неотложно ще бъде импортиран за продължение на разглеждането в Районния съд в Пловдив, разясни прокурор Таня Димитрова. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР