Районната прокуратура в Стара Загора се самосезирала след клип в

...
Районната прокуратура в Стара Загора се самосезирала след клип в
Коментари Харесай

След 8 г. насилие в Стара Загора: Полицията търси касапите на десетки момичета като Дебора

Районната прокуратура в Стара Загора се самосезирала след клип в обществените мрежи на Мис Стара Загора 2018. В него тя споделя, че има доста други случаи на остригани дами в града и това се случва от години.

Наблюдаващият прокурор в Стара Загора е разпоредил полицията да извърши инспекция по данните за упражнено принуждение и над други дами.



" Това е първия случай, за който разбирате вие. Далеч не е първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 година насам не се е трансформирала - голи фотоси, остригване, побой, а по-късно и дори и обществено линчуване. Този проблем не е случаен случай в Стара Загора. Това е нрав. Знаете ли още какъв брой девойки има? Защо трябваше да се стигне дотук, с цел да може да стартира да се приказва за това нещо? Защо? ", Божидара Овчарова.

Указано е да се снемат пояснения по събитията, касаещи посочените в изявленията похищения, да се конкретизира времево и с точна фактология къде и какво се е случвало и във връзка с кого. В тази връзка ще бъде изискана информация от полицията в Стара Загора по отношение на това дали има такава подадена информация в масивите на Министерство на вътрешните работи за интервала от 2015 година до сегашния миг.

Ще се изиска и информация от органите на полицията, от която да е видно осъществявани ли са инспекции на заведенията в Стара Загора, с работно време след 23 часа, и дали са установени нарушавания. Ще се обяснява още дали са правени инспекции на лицата, работещи като охранители в заведенията, и има ли нарушавания на условията при тяхното назначение на работа, както и в тази връзка дали са били сигнализирани Инспекция по труда, Национална агенция за приходите или други държавни институции.

Разпоредено е инспекцията да се извърши в най-кратки периоди.

18-годишно момиче беше нападнато с макетно ножче в дома си в Стара Загара. По-късно в болница то получи 400 шефа поради порезните си рани. Обвиняем за случилото се е негов съкровен сътрудник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР