Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 38-годишен мъж

...
Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 38-годишен мъж
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъж за побой и закана за убийство към приятелката си

Районната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен 38-годишен мъж за побой и закана за ликвидиране към  приятелката си, оповестиха от обвиняването.

На 27 март в Стара Загора и в землището на селата Арнаутино и Самуилово , е предизвикал на 32-годишна жена междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на подбедрица.

Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение. Той се е заканил с ликвидиране на потърпевшата жена с думите : „ Ще те заровя жива! “  Обвиняемият и потърпевшата живели на фамилни начала и са родители на две деца . След раздялата им той почнал да преследва, заплашва и упражнява експанзия над дамата.

Имал издадени заповеди за отбрана от домашно принуждение . След осъществено следствие и събиране на задоволително доказателства наблюдаващият прокурор е привлякъл като обвинен мъжа и е постановил задържането му за период от 72 часа.

Изготвил е и искане до Районен съд за взимане на мярка за неотклонение - непрекъснат арест. Искането не е почетено от съда и по отношение на него е избрана мярка “домашен арест “.

Наблюдаващият прокурор ще подаде митинг против решението на съда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР