Районната прокуратура в Стара Загора е привлякла като обвиняем 44-годишен

...
Районната прокуратура в Стара Загора е привлякла като обвиняем 44-годишен
Коментари Харесай

Прокуратурата в Стара Загора повдигна обвинение на мъж за разпространение на порно с деца

Районната прокуратура в Стара Загора е привлякла като обвинен 44-годишен мъж за разпространяване на 13 266 файла с нецензурен материали, съдържащи подиуми със полова употреба на деца, оповестяват от държавното обвиняване.

Мъжът с букви Н. П. е упрекнат за това, че на 18 март 2023 година в Стара Загора посредством настолен компютър и замяна на данни от точка до точка посредством интернет е разпространявал нецензурен материали, за основаването на които са употребявани лица на забележима възраст под 18 години.

Престъплението е квалифицирано по чл.159, ал.4, т.1 вр. с ал.2 от Наказателния кодекс. От прокуратурата акцентират, че то е с висока степен на социална заплаха поради естеството на аудиовизуалните материали, огромния им брой и лицата, употребени за основаването им.
 Обвиниха духовник от Свиленград за разпространяване на порно с деца
Обвиниха духовник от Свиленград за разпространяване на порно с деца

Той разпространявал фотоси и видеоклипове посредством мобилни приложения

Мъжът е арестуван от чиновници на бранш " Борба с проведената престъпност " (БОП) в Стара Загора. Той не е осъждан. След осъществено следствие и събиране на задоволително доказателства наблюдаващият прокурор го е привлякъл като обвинен и е постановил задържането му за период до 72 часа. Днес в съда ще бъде импортирано искане да му бъде наложена непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР