Районната прокуратура в Стара Загора е повдигнала обвинения срещу 35-годишният

...
Районната прокуратура в Стара Загора е повдигнала обвинения срещу 35-годишният
Коментари Харесай

Наркоман пребивал майка си и баба си за пари

Районната прокуратура в Стара Загора е повдигнала обвинявания против 35-годишният А.А., упрекнат в причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

Обвиняемият е подвластен от използването на наркотични субстанции и при нужда от набиране на парични средства за закупуването им упражнявал психическо и физическо принуждение над майка си и баба си. През месец април м.г. той още веднъж упражнил физическо принуждение над 77-годишната си баба, като ѝ желал и пари за опиати. След действието той се укрил и е търсен до 26 декември, когато посетил адреса на роднините си.

През 2018 година мъжът е бил наказан на наказване 2 години отнемане от независимост за блудничество. Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои внасяне за разглеждане в Районен съд - Стара Загора на искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Това е следващ случай на домашно принуждение в Стара Загора. В края на ноември м.г. в старозагорското село Братя Кунчеви 33-годишен мъж беше арестуван за причиняване на телесна щета, закана с ликвидиране и склоняване към проституция по отношение на 32-годишна жена, с която живеел на брачен начала.

По време на взаимното общуване сред обвинения и потърпевшата мъжът е упражнявал редовно домашно принуждение по отношение на нея. Това се случвало след приложимост на наркотични субстанции от негова страна. Принуждавал потърпевшата да проституира, взимал парите ѝ. Повод за това била потребността от закупуване на наркотични субстанции. Свидетели на насилието над майката били трите им малолетни деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР