Районната прокуратура в Сливен задържа за 72 часа четиримата мъже,

...
Районната прокуратура в Сливен задържа за 72 часа четиримата мъже,
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа мъжете, нападнали полицаи в Сливен

Районната прокуратура в Сливен задържа за 72 часа четиримата мъже, нападнали служители на реда, оповестиха от институцията.

Йонко Д., Симеон Б., Ангел Д. и Антон И. са упрекнати в непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи жестоко пренебрежение към обществото, като и за пречене на орган на власт. Деянието се отличава с изключителна смелост и цинизъм, арестуваните са замеряли служителите на реда с разнообразни предмети /чинии, шишета, стъклени бутилки, керемиди и камъни/, приканвали присъстващите да се бият или убият служителите на реда, отправяли обидни реплики към полицейските чиновници. Двама са направили това закононарушение при изискванията на рисков рецидив.

Предстои в идващите дни Районна прокуратура - Сливен да внесе в съда искане за установяване на непрекъсната мярка " задържане под стража " по отношение на обвинените.

Инцидентът е станал на 18 октомври през нощта след сигнал за мощна музика в ромския квартал " Надежда ". Четирима служители на реда пострадаха при конфликта, като един от тях е оставен в болница под лекарско наблюдаване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР