Районната прокуратура в Сливен внесе искане за мярка постоянен арест

...
Районната прокуратура в Сливен внесе искане за мярка постоянен арест
Коментари Харесай

Прокуратурата внесе искане за постоянен арест за мъжа, залял жена и дете със запалителна течност

Районната прокуратура в Сливен внесе искане за мярка " непрекъснат арест " по отношение на мъжа, залял дамата и детето им със запалителна течност. Това заяви наблюдаващият прокурор Катя Стаменова. Очаква се съдът да насрочи съвещанието през днешния ден.

На 9 февруари прокуратурата задържа за период до 72 часа 36-годишния мъж , упрекнат в нарушение на заповед за домашно принуждение и направил мерки за ликвидиране на две лица.

Според полицията в Сливен в 7:38 часа на същия ден е получен сигнал за спор сред мъж и жена на улица „ Добри Добрев “ в град Сливен. Към мястото неотложно е изпратен екип, който открива, че жена на 33 години и лекият автомобил, който е управлявала, са залети с горивна течност с остра миризма. С дамата е имало и дете на две години.

Мъжът, който е от с. Самуилово, неотдавна се е завърнал от чужбина. Заповедта, с която е длъжен да се въздържа от домашно принуждение, е издадена от Районен съд - Сливен на 11 януари т. година

Според прокурор Стаменова мъжът няма право да приближава дамата и малолетното ѝ дете на разстояние, по-малко от 50 метра, в жилището и на местата за обществен контакт.

Мъжът е осъждан дейно и е лежал в пандиза за кражба, против него има висящо произвеждане за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на опиати.

Едното закононарушение се санкционира с отнемане от независимост до три години и санкция, а приготовлението за ликвидиране - с до шест години затвор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР