Районната прокуратура в Самоков е образувала бързо производство за шофиране

...
Районната прокуратура в Самоков е образувала бързо производство за шофиране
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва княгиня Калина за шофиране след употреба на алкохол

Районната прокуратура в Самоков е образувала бързо произвеждане за шофиране след приложимост на алкохол, по което следва да бъде предявено обвиняване на дъщерята на Симеон Сакскобургготски - княгиня Калина. Това излиза наяве от на държавното обвиняване в неделя.

По информация на проверяващите към 15:00 часа в събота в региона на хотел “Мура ” в Боровец дъщерята на някогашния министър председател е аварирала с колата си в преграда. При тест с дрегер тя е дала позитивна проба за алкохол. Изследването е отчело 1,5 промила, оповестява прокуратурата.

Калина Сакскобургготска е отхвърли да даде кръвна проба, откакто е протокол за непринудено предаване колата ѝ е предадена на полицията. По силата на последните промени в Наказателния кодекс Министерство на вътрешните работи може да лишава колите на водачите, хванати зад кормилото след приложимост на алкохол и опиати.

По-рано стана ясно, че тя е била арестувана след злополуката. В неделя заяви, че дъщерята на Симеон Сакскобургготски е била освободена от ареста, защото е отпаднала нуждата от задържането ѝ.

Междувременно брачният партньор ѝ Китин Муньос разяснява в събота пред, че брачната половинка му е изгубила кучето си и поради това е била “под стрес ”.

“Може да е изпила една чаша вино, само че това не е пиянство на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е дребен. Превръща се в огромен проблем, тъй като е княгиня Калина ”, добави Муньос.
 Първият замък, който съдът даде на Симеон  please wait The code has been copied to your clipboard.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР