Районната прокуратура в Разлог е започнала разследване за пожара в

...
Районната прокуратура в Разлог е започнала разследване за пожара в
Коментари Харесай

Прокуратурата започна разследване на пожара в Разлог |

Районната прокуратура в Разлог е почнала следствие за пожара в града, който изпепели домовете на няколко души.

Засега е известно, че към 04:15 ч. на 28.09.2020 година на ул. „ Стара Планина “ било запалено непознато имущество на забележителна стойност. Огънят засегнал дървени навеси, постройка от железна структура, шперплат и вата, вид колиба. В нея имало обособени шест жилищни пространства с мебелировка, населявани от петима души.

Освен това пожарът обхванал и 55 кв.м от покривна структура на къща на ул. „ Малина “ в града, както и мебелировка от стая на втория етаж на недвижимия парцел.

Извършен е оглед на местопроизшествието, разпитани са очевидци, изискани са записи от охранителни камери. Щетите от пожара са в развой на определяне.

Започна набирането на средства, храни и облекла за потърпевшите. В сградата на общинската администрация могат да се дават хранителни артикули - по опция пакетирани, консерви, както и непокътнати облекла. Предстои разкриване на банкова сметка от Инициативен комитет, която ще бъде оповестена в допълнение на Facebook и Интернет страницата на Община Разлог. Осъществен е контакт с Български Червен кръст, с помощта на който ще бъдат доставени храна и облекла.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР