Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем и задържа 18-годишен

...
Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем и задържа 18-годишен
Коментари Харесай

Задържаха младеж, пребил майка си с вентилатор в Пловдив

Районната прокуратура в Пловдив притегли като обвинен и задържа 18-годишен юноша за отправени закани с ликвидиране и нанасяне на телесна щета на 38-годишната му майка му и 66-годишната му баба, съобщи 24 часа. Деянията са осъществени при изискванията на домашно принуждение – при систематичен душевен тормоз.

Младежът набил майка си и баба си на 2 август, като им предизвикал болежка и страдалчество без разстройство за здравето. Предишния ден зародил спор, откакто двете дами създали забележка на младежа, че се прибира късно у дома, а той почнал да буйства и ги заплашил с ликвидиране.

След абсурда майката и бабата напуснали жилището. По-късно излязъл и младежът. След няколко часа двете дами се върнали, само че не позволили С. О. в жилището, тъй като се страхували от него. Той още веднъж се заканил с ликвидиране на двете дами, блъснал майка си в гръдния панер с вентилатор и показал принуждение по отношение на баба си, като с ръката я стискал за рамото и я ритнал по тялото.

Младежът е арестуван за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР