Районната прокуратура в Пловдив обвини 32-годишен управител на стриптийз клуб

...
Районната прокуратура в Пловдив обвини 32-годишен управител на стриптийз клуб
Коментари Харесай

Погнаха за трафик на жени шеф на стриптийз клуб в Пловдив, вътре и ученичка

Районната прокуратура в Пловдив упрекна 32-годишен шеф на стриптийз клуб за трафик на две дами, едната от които е 18-годишна ученичка. Другата потърпевша е на 28 година, като съгласно обвиняването задачата е била проституция.

В ранните часове на 19 март била извършена профилирана полицейска интервенция в нощното заведение.

На място е бил открит и арестуван шефът, както и още няколко души, включително и танцьорки. Последните, откакто били разпитани, са освободени.

Според следствието 32-годишният мъж предложил на двете дами да правят полови услуги против възнаграждение в заведението през разнообразни интервали от време.

Те работили като танцьорки в клуба. Развратните дейности с тяхно присъединяване са били осъществявани в особено пригодени за задачата кабинки в бара.

По досъдебното произвеждане са разпитани очевидци, с което е документирана активността на шефа. Извършени са претърсвания в Пловдив и София, конфискувана е огромна сума пари, компютърни конфигурации и телефони.

32-годишният е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Действията по следствието не престават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР