Районната прокуратура в Пловдив наблюдава разследването за инцидента от с

...
Районната прокуратура в Пловдив наблюдава разследването за инцидента от с
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности по разследването на катастрофата с кола на НС  

Районната прокуратура в Пловдив следи следствието за случая от с кола от кортежа на НСО , пренасящ президента Румен Радев . При ръководство на моторно транспортно средство са нарушени разпоредбите за придвижване по Закона за придвижване по пътищата и по несъобразителност е породена междинна телесна щета на пасажер в автомобил на НСО , оповестяват от обвиняването.

До момента е осъществен оглед на местопрестъпление , разпитват се очевидци за определяне на фактическата конюнктура. 
Припомняме, че двама чиновници на Националната работа за защита пострадаха, откакто бяха ударени от тежкотоварен автомобил, навлязъл в насрещното платно.

Инцидентът се е случил към 10.00 часа през днешния ден при влизане в Пловдив. Автомобилът е бил от част от кортежа, пренасящ президента Румен Радев към Пловдив. 

„ Автомобилът на НСО, който се движеше преди мен, претърпя пътно-транспортно произшествие. Изкочи камион насреща при преизпреварване и автомобилът катастрофира в него. Пострада лекарят на моя екип, който взехме незабавно в моята кола и беше откаран в болница в Пловдив. Има фрактура на лакътна става. Още едно момче получи пострадвания “, уточни Радев и прикани за внимание на пътя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР