Районната прокуратура в Пловдив е привлякла на 17 октомври 2023

...
Районната прокуратура в Пловдив е привлякла на 17 октомври 2023
Коментари Харесай

Обвиниха фотограф от Пловдив за блудство с дете, оставено му от майката да го гледа

Районната прокуратура в Пловдив е привлякла на 17 октомври 2023 година като обвинен 42-годишен мъж с букви Д.Д. за блудничество със 7-годишно момиче.

Според обвиняването на неустановена дата през 2021 година във вила в обитаемо място в община Родопи мъжът е направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице ненавършилото 14-годишна възраст момиче. Той употребявал и състояние на контрол, защото детето му било оставено от майката да го гледа . Престъплението е кваливицирано по член 149 ал.2 т.4 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

Мъжът е притеглен като обвинен и за това, че на 10 октомври 2023 година в жилище в Пловдив е държал за персонална приложимост фото и видеофайлове с нецензурен материали с малолетни лица , оповестиха от държавното обвиняване. Второто закононарушение е квалифицирано по член 159 алинея 6 от Наказателния кодекс.
 Задържаха 63-годишен мъж, блудствал с малолетни девойки в Казанлък
Задържаха 63-годишен мъж, блудствал с малолетни девойки в Казанлък

Децата са на 8 и 10 години

Двете обвинявания са повдигнати рамките на следствие по досъдебно произвеждане на Районната прокуратура в Пловдив, по което на 10 октомври 2023 година мъжът е бил притеглен като обвинен за това, че на неустановени дати през 2021 година, във вила в обитаемо място в община Родопи е снимал нецензурен материали с действителни блудствени дейности , за основаването на които е употребявано неустановено момиче под 18-годишна възраст - закононарушение по член 159 ал.4 т.1 вр. ал.1 от Наказателния кодекс. По това обвиняване на 12 октомври 2023 година прокуратурата е внесла искане в съда на мъжа да бъде наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", като то е било почетено от Районния съд в Пловдив и може да бъде обжалвано.

Разследването по случая е извършено от чиновници на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) под надзора на Районната прокуратура в Пловдив.

По информация на bTV обвиненият е прочут пловдивски фотограф - Димитър Дардов. Според медията той е един от най-търсените фотограф в града и е прочут със сватбените и абитуриентските си фотосесии. В формалния си уебсайт Дардов оповестява, че е снимал над 1340 сватби в България и чужбина. Прави и портретна снимка.
 Обвиниха духовник от Свиленград за разпространяване на порно с деца
Обвиниха духовник от Свиленград за разпространяване на порно с деца

Той разпространявал фотоси и видеоклипове посредством мобилни приложения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР