Районната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем мъж на 61

...
Районната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем мъж на 61
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, нападнал и заплашвал с убийство 65-годишна жена

Районната прокуратура в Пазарджик притегли като обвинен мъж на 61 година от Пещера, който на 8 август в 1:30 през нощта нахлул със мощ в жилището на 65-годишна своя съседка, опитал се да я изнасили и я заплашвал с ликвидиране. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив, като прецизираха, че нападателят е арестуван за 72 часа.

Мъжът е упрекнат за навлизане в непознато жилище, за осъществени блудствени дейности с потърпевшата 65-годишна жена, както и че на същата дата и място ѝ се заканил с ликвидиране.

Насилникът е арестуван, откакто на телефон 112 е подаден сигнал от съседи, че чуват жена да вика за помощ. На място са пристигнали полицейски чиновници, които открили 65-годишната потърпевша. Те разкрили в дома й нападателя. Той бил в нетрезво положение. Мъжът е арестуван в началото за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. На дамата е оказана помощ.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура – Пазарджик да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР