Районната прокуратура в Монтана предаде на съд мъж, обвинен за

...
Районната прокуратура в Монтана предаде на съд мъж, обвинен за
Коментари Харесай

Заплахи за убийство и осакатяване: Обвиниха мъж за насилие спрямо майката на детето му

Районната прокуратура в Монтана съобщи на съд мъж, упрекнат за упражнено домашно принуждение по отношение на майката на детето му, оповестиха от обвиняването.

През 2015 година обвиненият се срещнал с дамата и двамата заживели на фамилни начала в Германия. От взаимното им общуване се родил наследник.

Системно упражнявано физическо принуждение от страна на мъжа по отношение на нея станало причина за раздялата им. Заедно с детето дамата се прибрала в България. Живеела при родителите си в село Габровница.

На 1 юли 2022 година той я посетил. Обяснил й, че се е трансформирал и желае да живее с нея и детето. Жената му се доверила и след това дружно със сина си се пренесла да живеят в дома на обвинения в град Лом.

Вечерта на 24 юли 2022 година сред двамата зародил спор. С дървен предмет обвиненият й нанесъл удари по тялото и главата. Заплашил я с ликвидиране, осакатяване, остригване и изпъждане от вкъщи. Това траяло и през идващите няколко дни. Свидетел на протичащото се било малолетното им дете.
Пострадалата съумяла да избяга и подала сигнал на телефон за незабавни случаи 112.

В хода на следствието са били събрани доказателства за виновността на мъжа, който е осъждан. Предстои делото да продължи в съда.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР