Районната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно производство за причиняване

...
Районната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно производство за причиняване
Коментари Харесай

Нечовешка жестокост към 2-годишно момиченце в ловешка ясла на ужасите

Районната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно произвеждане за причиняване на лека телесна щета на двегодишно дете в детска ясла "Патиланци " в регионалния град, удостовери представителят на Окръжната прокуратура Кирил Петров, представен от Българска телеграфна агенция.

В прокуратурата е постъпила тъжба от майката на момиченцето - Маргарита Стоянова, преди месец. Тя описа, че откакто е взела щерка си от ясла, е забелязала на рамото й огромна синина, трансформирало се и държанието на детето, което е почнало да изпада в крайни прочувствени положения, без забележими аргументи.

Според правосъдния доктор Мери Газемба, която е направила обзор на детето и е издала правосъдно здравно удостоверение, на двегодишната дете е породено кръвонасядане от прилепяне с ръка, като има и следи от нокти.

"Детето фактически беше доста изнервено. Това не може да се получи от рухване. Личи, че са пръсти, притиснато с по-голяма мощ, с цел да остави такива следи ", добави правосъдният доктор.

Маргарита Стоянова се е съветвала и с детски психолог, който също е открил смяна в държанието на щерка й.

Директорът на детската ясла Магдалена Баева отхвърли над двегодишното дете да е упражнявано принуждение от личния състав.

Работата по случая продължава, прибавиха от прокуратурата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР