Районната прокуратура в Кюстендил разпореди разследване за станало рано тази

...
Районната прокуратура в Кюстендил разпореди разследване за станало рано тази
Коментари Харесай

Автобус за Косово се удари в камион край Кюстендил

Районната прокуратура в Кюстендил разпореди следствие за станало рано тази заран пътнотранспортно произшествие с рейс, пътуващ за Косово, съобщи БНР. В резултат на ПТП-то са породени обилни имуществени вреди. 

В хода на следствието е открито, че към 04:30 ч. тази заран на околовръстен път на Кюстендил, в региона на язовир " Дренов дол ", е провокиран пътен случай сред товарен автомобил и рейс с задгранична регистрация, пътуващ в посока ГКПП-Гюешево и за Косово.
Катастрофа след гонка на коли в София, има двама потърпевши
Двама души са потърпевши при злополука в София нощес, станала след гонка на коли. От Министерство на вътрешните работи прецизираха пред медиите, че случаят е...
Прочети повече
По първични данни лидерът на камиона спрял заради паднало на пътното платно дърво, като направил опит, да спре насрещно движещия се рейс с пасажери. Последвал удар сред двете транспортни средства. При случая няма съществено потърпевши.

Извършен е оглед на местопроизшествието, извършени са разпити на очевидци. Предстои назначение на автотехническа и на химическа експертизи. Разследването продължава.

Групата от 29 пасажери в авариралия рейс, измежду тях и 6 деца, прекара няколко часа в отоплено помещение на общината в Кюстендил и към обяд отпътувала с различен рейс през ГКПП-Гюешево, споделиха за БНР от полицията.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР