Районната прокуратура в Кюстендил е постигнала присъда срещу Кр. Митов

...
Районната прокуратура в Кюстендил е постигнала присъда срещу Кр. Митов
Коментари Харесай

Две години затвор за рецидивист, ударил граничен полицай

Районната прокуратура в Кюстендил е постигнала присъда против Кр. Митов от с. Раненци, община Кюстендил, за осъществени от него закононарушения, оповестиха от прокуратурата.

Митов е неведнъж осъждан за закононарушения от общ темперамент. В началото на месеца, в с. Гюешево, община Кюстендил, пред разбъркан магазин в центъра на селото, Митов показал нападателно държание и надменно държане. На висок глас той отправял обиди, псувни и закани за ликвидиране. Това било съпроводено със опозиция против полицейски орган, изпълняващ отговорности по запазване на публичния ред. Той нанесъл и удар с ръка на служител на реда от Регионалната дирекция "Гранична полиция " - Кюстендил, с което предизвикал на служителя на реда повърхностна разкъсно-контузна рана в региона на дясната китка. Няколко седмици след този случай, Митов направил опит да влезе през нощта в непознато жилище в с. Раненци. Той заплашвал притежателя на парцела, че ще го убие.

Делото е било решено при изискванията на кратко правосъдно разследване. Съдът е признал Митов за отговорен и по трите повдигнати против него обвинявания, като му е наложил едно общо наказване в размер на две години "лишаване от независимост ", което той да изтърпи при "строг " режим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР